Sunday, February 12, 2023

De update van mei voor Windows 10 downloaden.Een scanner downloaden en installeren in Windows 10

Looking for:

Apps en programma's in Windows verwijderen of verwijderen - Microsoft Ondersteuning - Voordat u uw pc vernieuwt of opnieuw instelt 













































     


- , Nederlands



 

Je hebt de mogelijkheid om je persoonlijke bestanden te bewaren. Als je je bestaande Windows 7- of Windows 8. Als je een Enterprise- of Onderwijsversie hebt, dan kun je met het hulpprogramma geen schone installatie uitvoeren.

Zie voor meer informatie het Servicecentrum voor volumelicenties. Start met een schone installatie van Windows Voordat je begint Lees eerst de volgende belangrijke informatie: Dit hulpprogramma verwijdert alle apps die niet standaard met Windows worden meegeleverd, inclusief Microsoft-apps als Office.

Door gebruik van het hulpprogramma verlies je mogelijk ook je digitale licenties, bij apps behorende digitale inhoud en andere digitale rechten voor apps. Controleer of je het volgende hebt: Een internetverbinding om het hulpprogramma en de Windows installatiekopie te downloaden. Er kunnen internetkosten in rekening worden gebracht. Voldoende beschikbare gegevensopslag op de pc waarop je een schone installatie uitvoert.

De download en de installatiekopie zijn groter dan 3 GB. Controleer het volgende op de pc waarop je een schone installatie van Windows 10 wilt uitvoeren: Zorg dat je pc voldoet aan de systeemvereisten. Meer informatie vind je in Windows 10 - Specificaties. Als je onlangs een nieuw apparaat hebt gekocht dat Office bevat, lees dan Office Home, Personal of voor Hoger Onderwijs op je pc downloaden en installeren voor meer informatie over het opnieuw installeren van Office na de schone installatie van Windows.

Als je Office of ouder hebt, zoek dan eerst je Office-productcode. Tips voor het vinden van je productcode vind je in De productcode voor Office zoeken of De productcode voor je Office programma invoeren. Download hulpprogramma nu Privacy. Het hulpprogramma gebruiken Volg deze instructies om een schone installatie van Windows 10 uit te voeren.

Waarschuwing Maak voordat je begint een back-up van alles dat je wilt bewaren. Gebruik dit hulpprogramma niet op een pc met apps die je wilt behouden. Start het hulpprogramma. Lees en Accepteer de Licentievoorwaarden.

Als je de Licentievoorwaarden afwijst, wordt het hulpprogramma afgesloten. Kies wat je wilt behouden. Als je je persoonlijke bestanden wilt behouden, kies dan Alleen persoonlijke bestanden behouden. Waarschuwing: Het hulpprogramma voert, ongeacht je keuze bij deze stap, een schone installatie van Windows uit.

Apps die standaard met Windows 10 worden meegeleverd zoals Mail en Edge blijven behouden. Dit kan van invloed zijn op de prestaties van je hardware. Meer informatie Het hulpprogramma installeert Windows aan de hand van de mogelijkheden en vereisten van het hulpprogramma voor het maken van media.

Na de schone installatie helpt Windows Defender bij het beveiligen van je pc. Lees meer. Wil je je pc terugzetten naar de fabrieksinstellingen? Zie Reparatie en herstel voor meer opties. Wil je een overzicht van al je apps in Windows 10? Kijk hier hoe je dat doet. Wil je je aanmelden met een Microsoft-account? Ga voor instructies naar de pagina Aan de slag met Windows Wil je OneDrive gebruiken voor het opslaan van bestanden? Kijk hoe je in Windows 10 bestanden standaard opslaat op OneDrive.

Hier vind je apps die standaard met Windows 10 worden meegeleverd. Andere vragen over Windows 10? Hier vind je hulp. De contactgegevens van je pc-fabrikant vind je hier.

   


No comments:

Post a Comment

Download GIMP Download For Windows 10, 8, 7 PC - Heaven32 - English Download.GIMP Download ( Latest)

Looking for: Download GIMP - Photo Editing Software for PC { Updated}.GIMP - Download  Click here to DOWNLOAD       Download GIMP for ...